Hvorfor vælge App4Tool?

A4T

Hvorfor vælge App4Tool?

Vores app kan og vil hjælpe jer med at holde overblik på jeres værktøj. I vil få styr på jeres lovpligtige værktøjsgodkendelser og disse vil være lige ved hånden. Den vil også hjælpe jer til at nedbringe svind af værktøj i jeres firma.
App4Tool kan hjælpe med værktøjsstyring på byggepladser og på lageret.

A4T

Hvem kan bruge App4Tool?

App4Tool er for alle virksomheder, der har værktøj. * Har du et stort firma med mange ansatte og en masse værktøj? * Har du et mellemstort firma med en del ansatte og en del værktøj? * Har du et mindre firma med få ansatte og værktøj? App4Tool henvender sig til jer alle! Og alle er velkommen som kunder hos os.

Dewalt

Hvor er dit værktøj?

Oplever du svind i firmaet? Mister du værdifuldt værktøj på byggepladsen? ​Med App4Tool er du opdateret med, hvor dit værktøj er henne og hvem, der har ansvaret for det.

Bosch

Værktøjsgodkendelse

Ifølge loven skal dit værktøj godkendes en gang årligt. Det kan gøres nemt og hurtigt med App4Tool. Slut med krøllede papirgodkendelser med kaffepletter på. Slut med godkendelser du ikke kan finde. Slut med bøder, når arbejdstilsynet kommer på besøg og skal se dine værktøjsgodkendelser. Alle godkendelser ligger på din telefon, tablet og computer og kan fremvises med det samme.

Eibenstock

Besparelser

Har du en eller flere ansatte til at holde styr på jeres værktøj? Du vil, med App4Tool, nedbringe denne omkostning og dine ansatte frigives til andre ting i firmaet.

App4Tool Faldsikring

Faldsikring

Har du haft en faldsikring, der er blevet kasseret, pga. manglede dokumentation? Har jeres firma haft arbejdsulykker pga. forældet faldsikringer? Her kan App4Tool hjælpe dig.

Milwaukee

Forsikring

Er det en udfordring at overbevise jeres forsikringsselskab om stjålne sager? Med App4Tool vil du hurtigt og nemt kunne dokumentere overfor forsikringsselskabet, hvilket værktøj, der er stjålet.

Dewalt

Administrations-modul

Med App4Tool for du et administrations-modul, der hjælper dig med at holde styr på jeres godkendelser og vil advare dig om snarlig udløb af godkendelse samt evt. kalibrering af lasere.

App4Tool Tilbud

App4Tool tilbud til dig

Vi sender dig en mail med tilbud på de produkter, du ønsker.

Når du har accepteret dette – bliver der automatisk sendt besked til os.

Nemmere kan det ikke blive for dig.